Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dystra trenden fortsätter

Fagersta Södra hade 2–1 borta mot Bosnisk och jagade ett tredje mål. Men återigen fick laget ett bevis på att man inte har marginalerna med sig. Sebastian Jansson sköt i stolpen. Och sedan vände Bosnisk till 3–2.

Annons
Sebastian Jansson i Fagersta Södra sköt i stolpen vid ställningen 2-1.

Södra inkasserade sin tredje raka förlust under höstsäsongen i och med nederlaget borta mot Bosnisk SK. William Klasén kvitterade hemmalagets ledning genom ett fint samspel med Jama Hassan. Och bara minuter senare satte Johan Adamsson 2–1.

– Vi jobbade oss in i matchen. Efter en kvart var det bara Södra på banan. Och vi hade flera lägen, säger tränaren Khoa Mai.

Ja, Södra kunde ha ryckt ifrån till 3–1. Men Sebastian Janssons fina soloprestation, där han till slut kom fri med målvakten, slutade med stolpe ut. Och sedan vände Bosnisk.

Med drygt 20 minuter kvar av matchen kom kvitteringen. Och tio minuter senare satte laget 3–2.

Spelar ni inte med samma självförtroende som i våras, tror du?– Jag tror nog inte det. Det är klart att förlusterna påverkar. Och det är inte samma självförtroende som tidigare, nej, säger Mai.

Förlusten innebär att Södra passerades av Bosnisk i tabellen. Och den forna serietvåan befinner sig just nu ”bara” på femteplats.

Mer läsning

Annons