Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter nackoperationen: Aldén får flyga hem till Sverige

Masföraren: ”Det är en massa pinnar och skruvar i nacken."

Annons
Sebastian Aldén får snart åka hem.

Efter två veckor i England och nio dagar på sjukhus i England har nu Masarnas Sebastian Aldén fått besked om att han får åka hem på torsdag. Sporten har fått kontakt med Aldén och han låter hälsa att han mår bra och att han längtar hem.

– Jag får äntligen flyga hem och det ska bli skönt som fan att få träffa grabben och familjen, hälsar Aldén direkt från sjuksängen.

Aldén opererades några dagar efter kraschen och under den tre timmar långa operationen stabiliserade läkarna frakturen i nacken med en benbit från svanskotan/höftbenet.

– Sedan är det en massa pinnar och skruvar i nacken, men allting har gått bra och jag försöker tänka positivt, säger Aldén.

Nu kommer Masföraren att få gå med nackkrage i sju veckor, men han hoppas att han kommer att kunna komma igång med lite lättare träning inom kort.

– Jag kommer inte att kunna köra speedway på några månader. Men jag hoppas att jag kan köra lite innan den här säsongen är över, det beror på hur det går med allt.

Har du någon hälsning till alla fans?

– Känns helt underbart med allt stöd. Tusen tack, det gör ju att allt gick lite lättare och ligga på sjukan, hälsar Aldén.

Läs mer: Aldén berättar själv om kraschen

Läs mer: Operation kan behövas för Aldén

Mer läsning

Annons