Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elitserie-exet har presenterat sig

Han hade anbud från elitserien, men valde ändå Västanfors. Nu har den tänkta målgöraren Johan Andersson träffat sina nya lagkamrater för första gången. Under onsdagen gjorde han sin första träning med laget.

Annons
Johan Andersson gjorde under onsdagen sitt första träningspass med VIF.

25-årige Johan Andersson kommer senast från elitserielaget Sirius. I fjol var han delvis skadad och fick inte så mycket speltid. Därför ville han vidare i år. Och valet föll på Västanfors.

– Jag hade några anbud från något elitserielag, men jag är inte beredd att flytta. Pendlingsavståndet till Fagersta är bra. Det verkar vara en bra klubb, säger Andersson som bor i Västerås.

– Det kan vara bra att komma hit och kanske vara den det handlar om. Jag ska försöka bidra och få mycket boll.

Under onsdagen gjorde han sitt första träningspass med laget, då man tränade innebandy i Fagerstahallen. Och Andersson menar själv att konditionen är bra redan nu.

– Ja, jag är i bra fysisk form. Jag har varit på stor is tre-fyra gånger redan.

Fram till i början av september kommer Andersson att vara med och träna ungefär en gång i veckan. Han blir nämligen snart pappa för andra gången och hemma är det mycket att stå i. Men i mitten av september räknar han med att träna fullt ut med Västanfors.

– När det har lagt sig med allt efter någon vecka kör jag för fullt.

Annons