Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fagersta Södra förlorade skärpan mot Hallstahammar

Södra tappade tvåmålsledning: "Det gör ont ibland att spela fotboll".

Annons

 Fagersta Södra storspelade och gjorde två mål i första halvlek mot Hallstahammar. Sedan kom 45 minuter som hela laget vill glömma.

 – Det gör ont ibland att spela fotboll och även om det smakar lite blod i truten så måste man jobba som lag i 90 minuter, säger en mycket besviken Nicklas Blomqvist, tränare i Södra.

Fagerstalaget släppte in fyra mål i andra halvleken mot Hallstahammar i en match som slutade med en 4–2-förlust för Södra.

Bortamålen kom från Johan Adamssons huvud – båda var nickmål. Vid det första, nio minuter in i matchen, kom William Klasén runt backen och slog ett inlägg.

– Ett jättefint mål, klockrent, säger Blomqvist.

Det andra målet, i de 16:e minuten, kom till på ett liknande sätt.

– Artur (Poghosyan) kom runt och slog ett inlägg. Johan var relativt fri och fick nicka in den, säger Blomqvist.

Ett segervisst Södra gick till halvtidsvila och pratade om att spela likadant i andra halvlek.

– När vi hade få tillslag på bollen hängde de inte med. Vi skulle gå ut och fortsätta precis lika som vi spelat. Men det blev inte så, säger Blomqvist.

Södras spel rasade fullständigt samman efter vilan och Hallstahammar gjorde alltså fyra mål, de två sista i 82:a respektive 93:e minuten.

I och med vinsten gick Hallstahammar upp på samma poäng som Södra i tabellen. Lagen ligger båda på elva poäng med tre vinster, två oavgjorda och tre förluster.

Läs mer: I måndagens Fagersta-Posten

Mer läsning

Annons