Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fagersta Södra utan poäng mot Bosnisk SK

Fagerstalaget jagade kvittering – då slog en Bosniskspelare bort bollen med handen i straffområdet.

Annons
Fagersta Södra forcerade för en kvittering i slutet – men förgäves. Här är det Jama M Hassan som jagar bollen.

Fagersta Södra bjöd bort segern till gästande Bosniska SK hemma på Onsjövallen i lördags.

– Vi gör inte det jobb vi ska i dag, säger tränaren Nicklas Blomqvist.

Bosniska hade ett stort bollinnehav i början men Södra kom i en del anfall där man skapade några hyggliga lägen.

Efter en kvart fick hemmalaget en dubbelhörna. Den första blev riktigt farlig där gästernas målvakt fick parera till en ny hörna. En hörna som på nytt var väl slagen och där bollen efter lite trassel kom ut till Emil Zoltek som med ett pressat skott satt bollen i mål, 1–0.

Under den första halvleken stod hemmalaget upp riktigt bra även om det var gästerna som harde mest boll. Sett till chanser så hade Södra fler.

I den andra halvleken hann det inte gå en minut innan gästerna kunde kvittera. Dålig markering i hemmaförsvaret gör att det blev stressat och det blev till ett självmål.

Det blev stressat och man slarvade alltför mycket. I den 75:e minuten kom segermålet för gästerna. Detta efter en hörna där hemmaförsvaret inte hade full koll. Då kunde gästerna nicka in 1–2.

Södra hade flera fina lägen att kvittera i slutet av matchen med det ville sig inte. En situation i slutet av matchen blev mycket omdiskuterad. Södra fick en hörna och samtliga spelare var uppe i Bosniskas straffområde. Hörnan kom in framför målet och i röran slog en Bosniskaspelare bort bollen med handen. Men domaren blåste frispark för gästerna.

I det läget var det fullt uppror både på och utanför plan. Robin Persson Westberg fick i den situationen sitt andra gula och därmed ett rött.

Läs mer: I måndagens Fagersta-Posten

Aktuell tabell finns här

Annons