Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fagerstalag toppar serien

Jonathan Eriksson var helgens man.

Annons
Jonathan Eriksson var bäst i Triss.

BK Triss fortsätter att övertyga i den allsvenska bowlingen. Under lördagens sammandragning i hemmahallen tog laget två nya segrar. Först besegrade Triss Pärlan från Gotland för att sedan också besegra Bålsta BC. Triss leder med detta sin grupp.

Det blev en tuff inledning för Triss när man hemmamötte Pärlan. Det var gästerna som kunde vinna den första serien med 4–1. Men de två följande serierna blev det 5–0 till hemmalaget.

Det var jämna och spännande serier hela tiden där man växlade i ledningen.

Triss avslutade matchen med att vinna sista serien med 4–1 och matchen med 15–5. Jonathan Eriksson blev något av helgens man genom att vara bäste hemmaspelare i båda matcherna. Slog 906 mot Pärlan och sedan 980 i matchen mot Bålsta.

Matchen mot Bålsta blev också den jämn och spännande. Den första serien slutade 3–2 i hemmafavör. Sedan tog man serie två och tre med 4–1. Detta gjorde att man inför sista hade en ointaglig ledning. I matchen mot Bålsta var hela sju man över åttahundra.

Det har verkligen bjudits på spännande bowling under hela lördagen i Fagersta bowlinghall. För det har spelats ytterligare två matcher i den allsvenska serien där Pärlan mötte LBK Hudik (8–12) och sedan mötte Bålsta LBK Hudik (9–11). Men Triss har visat att de är värdiga serieledare.

Lördagens store var Jonathan Eriksson i Triss. En stark insats av Jonathan men också av hela Triss-gänget som visade styrka även när det tog emot.

Mer läsning

Annons