Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FAIK:s Forss fightsugen

Först ställdes genrepet in. Och sedan premiären. Men nu är det äntligen dags för match. Och lita på att FAIK-spelarna är taggade när de kliver ut på Fagerliden.– Det ska bli riktigt skönt, säger Martin Forss.

Annons
Martin Forss ser fram emot att få spela match igen.

FAIK har minst sagt fått en dålig start på säsongen. Genrepet mot Smedjebacken 7 november ställdes in. Och när laget skulle spela premiär i söndags borta mot Hedemora upprepades historien. Då var det ett trasigt isaggregat som ställde till det.

Räkna därför med att FAIK-spelarna är sugna på att komma i gång i kväll när IFK Hallsberg kommer på besök. Och allt tyder på – som tur är – att matchen blir av. Tredje gången gillt.

– Det ska bli riktigt skönt. Det känns som att det var länge sedan vi spelade match nu, säger Martin Forss.

Hur jobbigt har det varit att inte ha fått matchat?– Den inställda matchen mot Smedjebacken gjorde inte så mycket. Det var mer premiären... Det var mest irriterande när man går och laddar för att få spela match.

Tippa resultatet?– Vi vinner med 5–2.

Sportchefen Stefan Persson kommer att vara på plats på Fagerliden i kväll. Och han hoppas att hans lagbygge till den här säsongen kan locka mycket publik till hallen.

– Det skulle vara roligt om vi kunde hamna uppåt 300 personer. Men det är upp till oss. Det gäller att få snurr på grejerna nu, säger han.

Mer läsning

Annons