Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Följ vår uppesittarkväll inför Hockeyallsvenskan: "Den perfekta uppladdningen"

Här är tv-kvällen alla hockeyallsvenska fans kan boka in. På fredag släpper Mittmedia, där Fagersta-Posten ingår, pucken för säsongen 16/17 – med seriens alldeles egna uppesittarkväll.– Det blir nördigt, personligt och ni tittare kommer få veta allt om ert lag inför säsongen, säger Mittmedias hockeyredaktör Adam Johansson.

Annons

Modo gör entré, Södertälje är tillbaka, Västerås renoverar, Timrå lovordas för lagbygget och Conny Strömberg ska styra powerplay för Västervik.

Hockeyallsvenska premiären är bara några dagar bort.

Och på fredagskvällen riktar Mittmedia, där Fagersta-Posten är en av 28 tidningar, strålkastarna mot de 14 klubbarna med en uppesittarkväll dedikerad till att ge er allt inför säsongen.

- Det blir den perfekta uppladdningen inför kommande säsong. Vi kommer att gå igenom lagen i Hockeyallsvenskan och analysera allt ifrån tränarnas uppspelsvarianter till spelarnas matvanor. Det är lilla julafton för alla hockeyallsvenska fans, säger Adam Johansson.

Under uppesittarkvällen kommer ni att guidas av programledaren Oskar Lund, våra lokala experter och gästas av profiler från lag som Modo, Västerås och Södertälje.

Programmet kommer att ta er med till flera städer.

En studio är placerad i Västerås – och en annan i Örnsköldsvik.

Dessutom har vi ett utsänt liveteam som kommer att rapportera från Timrås genrep mot Leksand som spelas under tiden programmet sänds.

- Vi kommer få unika bilder i omklädningsrummet och i spelarbåset. Det blir häftigt.

Uppesittarkvällen startar 19.00 men redan 18.45 smygstartar vi sändningen med exklusiva bilder från Timrås träningsmatch mot Leksand. Lilla julafton för hockeyälskare kommer pågå flera timmar in på fredagskvällen.

Det blir analyser och genomgångar av samtliga lag i Hockeyallsvenskan.

Räkna också med svar på frågor som ”Vem vinner poängligan 16/17?”, ”Vem är ligans bästa tränare?”, ”Vem är seriens största buse?” med flera.

- Våra experter är några av Sveriges bästa hockeyjournalister och under uppesittarkvällen kommer de tillsammans med intressanta gäster från lagen titta i spåkulan inför säsongen 2016/2017. Uppesittarkvällen är ett måste för alla hockeyallsvenska fans.

Mer läsning

Annons