Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förändring i FP-sportens laguppställning

FP-sportens affischnamn skiftas.

Annons
Anton Rosenblad lämnar FP-sporten - Jörgen Hjerpe kliver in.

De senaste 1,5-åren har Anton Rosenblad varit FP-sportens ansikte utåt.

Nu lämnar Rosenblad FP-sporten för att istället agera som digital kommunikatör för Svenska innebandyförbundet.

-Jag trivs med jobbet på Fagersta-Posten, men jobbet i Stockholm är en möjlighet som jag kände att jag var tvungen att ta. Jag tycker att det varit väldigt trevligt att jobba här i Fagersta, idrottsfolket har varit tillmötesgående och det har varit lättjobbat. Jag vill tacka alla som jag varit kontakt med här i Fagersta samt alla FP-läsare och alla kollegor, säger Anton Rosenblad.

-Det är med saknad vi tar avsked av Anton, men vi önskar honom lycka till i Stockholm. Anton är en fantastiskt medarbetare som innebandyförbundet kommer att få stor glädje av, säger FP:s sportchef Pasi Hiirikoski.

FP-sporten har dock agerat i god tid och hittat en fullgod efterträdare i form av Jörgen Hjerpe.

-Jörgen bor i Fagersta, han arbetar redan på Fagersta-Posten, han har dunderkoll på den lokala sporten, han är en utmärkt skribent och fotograf samt har goda kontakter i bevakningsområdet. Jag är helnöjd med nyrekryteringen till FP-sporten, säger Pasi Hiirikoski.

-Det känns skönt att komma tillbaka till platsen där min journalistiska resa började 1990. Ska bli kul att få bevaka den lokala sporten igen, säger Hjerpe som gör sitt första arbetspass på sporten nu på söndag.

I fortsättningen är det alltså Jörgen Hjerpe som är FP-sportens ansikte utåt, så det är honom ni läsare ska vända er till gällande tips om vad som händer i den lokala sportvärlden.

Tips/info och material till FP-sporten skickas lämpligast till e-postadressen: [email protected]

Jörgen Hjerpe når ni direkt via e-postadressen: [email protected]

FP-sportens vanliga telefonnummer 0223-466 22 gäller fortsatt. I en övergångsperiod kan dock Jörgen Hjerpes tidigare telefonnummer 0223-466 19 vara aktuellt att använda.

Mer läsning

Annons