Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hyllad efter debuten – men till nästa match petas Vigge troligen: "Skön debut, väldigt skön debut"

Victor Nilsson Lindelöf har inte fått en enda minut i Premier League. Efter debuten i Champions League i går hyllades landslagsbacken, men efter matchen avslöjade Manchester United-managern José Mourinho att "Vigge" troligen petas till nästa match.
– Skön debut, en väldigt skön debut. Att få spela sin första officiella match här på Old Trafford är något jag längtat efter. Det var väldigt roligt, säger Nilsson Lindelöf till Sportbladet.

Annons

När Manchester United tog emot Basel i Champions League i går fick Victor Nilsson LIndelöf sin efterlängtade debut. 23-åringen spelade hela matchen och kunde kliva av med en 3-0-seger.

– Jag var taggad och försökte spela mitt spel, göra det jag är duktig på. Jag försökte hitta bra passningar. Det kändes bra i dag, säger Nilsson Lindelöf till Aftonbladet.

José Mourinho var nöjd med svensken efter matchen.

– Vi behöver försvarare som kan spela bollen, vi behöver försvarare som kan hitta fram till mittfältet med bollen och passa bra, för ligan håller på att bli väldigt defensiv och vi kommer möta lag som spelar med en fembackslinje och två eller tre spelare framför den. Lag som bildar en mur och har en defensiv attityd. Victor är troligtvis den av våra försvarare som har mest kvalitet när det kommer till att attackera ytan på mittfältet. Så han kommer att spela i Premier League, säger Mourinho enligt Fotbollskanalen.

I helgen väntar match mot Everton, men det ser ut som att Premier League-debut får vänta ett tag till för Västeråssonen. BBC-reportern Bill Rice skriver på sin twitter att Erica Bailly och Phil Jones troligtvis startar igen medan Nilsson Lindelöf kan få chansen igen mot Burton i Ligacupen som spelas nästa vecka.

Mer läsning

Annons