Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullmatat med bandy – Sporten liverapporterar från annandagsbandyn och livesänder Västanfors i allsvenskan

I mellandagarna blir det såklart mycket av herrarnas elitserie i bandy. Det traditionsenliga annandagsderbyt mellan VSK och TB står för dörren och liverapporteras med reportrar på plats. Vecka 52 och året avslutas med bland annat livesänd bandy från Allsvenskan när Västanfors tar emot Ljusdal.

Annons

Tisdag

► Elitserien herr: TB Västerås–VSK, 15.00. Ja då var det dags för bandyns heliga dag på året, annandagen. Som traditionsenligt blir det derbymatch mellan TB och VSK. TB kämpar i botten av tabellen och VSK försöker hänga på den absoluta toppen för en enklare lottning till slutspelet. Sporten är självklart på plats och liverapporterar.

Torsdag

Elitserien herr: VSK–Edsbyn, 19.00. Efter annandagsderbyt väntar toppmöte för VSK som tar emot Edsbyn. Möjlighet för chans till revansch från krossen tidigare i december där VSK åkte på en riktig smäll. Man förlorade den senaste mötet lagen emellan med hela 8–2. Sporten är på plats och liverapporterar.

► Elitserien herr: Bollnäs–TB Västerås, 19.00. Samtidigt som VSK tar emot ett lag från Hälsingland så tar TB och åker dit för att möta ett annat. Bollnäs står för motståndet och Sporten liverapporterar från matchen.

Lördag

Elitserien herr: TB Västerås–Tellus, 15.00. Tillberga tar emot en av konkurrenterna från Stockholm, nämligen Tellus. Viktig match för TB som är i behov av att plocka poäng från de andra lagen på den nedre halvan. Sporten är på plats och liverapporterar.

Elitserien herr: Villa Lidköping–VSK, 17.00. Tredje matchen sedan i tisdags för VSK som avslutar året med bortamatch mot Villa Lidköping. Sporten liverapporterar från matchen.

Allsvenskan herr: Västanfors–Ljusdal, 14.00. Bandypuls livesänder från Allsvenskan i bandy. På Västanfors IP tar Västanfors emot Ljusdal.

NOTERA: Detta är livesatsningarna som Sporten i dagsläget kan utlova den kommande veckan. Fler liverapporteringar och livesändningar kan tillkomma.

Annons