Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullt upp i andra för Skinnskatteberg

"Vi slarvar allt för mycket och måste bli mer kompakta."

Annons
Skinnskatteberg hade det tungt mot Nora/Pershyttan.

Det blev förlust för Skinnskatteberg i träningsmatchen på Fagerlidens konstgräs mot Nora/Pershyttan. 1–3 slutade matchen efter en mållös första halvlek.

– Vi slarvar allt för mycket i dag, säger tränare Parkatti.

Både Skinnskattebergs SK och Nora/Pershyttan är nya i fotbolls fyran. SSK i Västmanlandsfyran medan Nora laget spelar i Närke.

Den första halvleken var händelsefattig. En chans för vardera laget kunde noteras.

I den andra halvleken fick SSK försvaret fullt upp att göra redan från start och Nora/Pershyttan gick fram till ledning med 3–0.

Skinnskatteberg fick till en reducering i slutet på straff. En straff som Dalibor Ivkovic säkert sätter i nät.

SSK-tränaren Patrik Parkatti var inte nöjd efter matchen:

– Vi kan först konstatera att vi möter ett bra lag. Jag tycker att vi klarar den första halvleken riktigt bra. Nora har mycket boll men vi står upp bra. Men vi slarvar allt för mycket och måste bli mer kompakta. Vi har ett allt för dåligt snack i laget måste också se till att spela med bättre säkerhet inte så många chansbollar.

Hur tycker du det ser ut inför seriestarten nästa vecka?

– Som helhet ser det bra ut. Vi har haft problem med att spelare varit borta av olika anledningar vilket gjort att vi inte kunnat spela samman laget som jag önskat. Tycker dock att vi gjort det bra både mot Hofors samt första halvlek i dag. Men sedan får vi inte slarva som vi gör i dag. Men det blir att jobba vidare för det är en vecka till seriestarten och förhoppningsvis möter vi Nyhammar i en träningsmatch i veckan.

Läs mer om matchen i måndagens Fagersta-Posten

Annons