Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han missar tre matcher

"Det är förstås tråkigt."

Annons
Sergey Likhachev lämnar isen sedan han fått matchstraff mot Örebro.

Först den 18 januari är Västanfors Sergey Likhachev spelklar igen efter sin avstängning. Det innebär att han missar sammanlagt tre matcher efter det grova matchstraff han drog på sig i matchen mot Örebro den 3 januari.

- Det är förstås tråkigt. Att det är matchstraff är inget att snacka om. Och det här med efterslängar ska stävjas. Men jag kan tycka att avstängningen är en match för lång, men självklart accepterar vi förbundets beslut, säger Västanfors assisterande tränare Olle Wiberg.

Det var i inledningen av andra halvlek som Likhachev fick sitt matchstraff för en eftersläng mot en Örebrospelare som först blev liggande på isen, men sedan fullföljde matchen. Det hade varit flera täta närkamper mellan de båda spelarna under första halvlek.

- Men du får ändå inte ge igen, säger Wiberg.

Första match som Likhachev är spelklar efter avstängningen, är hemmamötet mot HaparandaTornio söndag den 18 januari. Det innebär att Likhachev missar matcherna mot Borlänge, Katrineholm (spelas den 10 januari) och Falun (spelas den 17 januari). Första match som Likhachev är spelklar hemmamötet mot HaparandaTornio den 18 januari.

Mer läsning

Annons