Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han tar över Skinnskattebergs SK

”Jag vill gärna vara med och förändra”.

Annons
Kim Fröjd-Arvidsson, ny ordförande i SSK.

Skinnskattebergs SK byter ordförande. Peter Jakobsson lämnar och Kim Fröjd-Arvidsson tar över.

– Jag vill gärna vara med och förändra, säger den nye ordföranden.

Division 4-kontraktet är redan säkrat för nästa säsong. Så nu kan SSK i lugn och ro, helt utan press, avsluta säsongen. Lite skillnad mot i fjol när kontraktet säkrades i en direkt avgörande match borta mot Norrby SK i den sista omgången.

Så på det viset kliver Fröjd-Arvidsson in som ordförande i rätt läge. Nu när klubben ska börja jobbet inför den tredje raka säsongen i division 4.

– Jag hoppas att vi ska kunna få till en linje i klubben med utbildade tränare för alla lag, och där vi kan sätta en målsättning att komma någonstans. Jag vill gärna se en mer proffsig inställning, säger Kim Fröjd-Arvidsson.

– På så sätt är Fagersta Södra bra inspiration för oss. Det är ju bara titta på hur det går för dem.

Förutom att vara med och förändra rent spelmässigt hoppas Fröjd-Arvidsson också att det ska gå att öka intresset för framför allt A-lagets matcher. Där kan en väg att gå vara att återigen spela matcher på IP Hedströmmen i stället för Masbo

– Hedströmmen är mer en fotbollsanläggning, och där finns ju dessutom en läktare som gör att publiken kan sitta under tak om vädret inte är bra, säger Fröjd-Arvidsson.

Den här säsongen kommer för övrigt att avslutas för A-lagets del med spel på Hedströmmen. Detta sedan en arbetsgrupp i föreningen sett till att både planen, och utrymmen som omklädningsrum, är i det skick som krävs för matcher.

Läs mer: Aktuell tabell finns här

Mer läsning

Annons