Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hårdskjutande back klar för Per-Ols

”Jag har väl funderat fram och tillbaka. Om jag ska spela alls, och var jag ska spela. Till slut var Per-Ols det som kändes bäst.

Annons
Emanuel ”Manne” Vantaa återvänder till Per-Ols.

I förra veckan gjorde Per-Ols IBF klart med backen Eric Hult.

Nu är det också klart att Emanuel ”Manne” Vantaa återvänder till Fagerstalaget.

– Jag har pratat mycket med killarna i laget, och det ska bli kul att komma tillbaka, säger Emanuel Vantaa.

Fortfarande har inte Per-Ols löst tränarfrågan. Men spelartruppen fyller klubben på.

I slutet av förra veckan blev de klart att rutinerade backen Eric Hult bestämt sig för att spela vidare. Och helgen blev det klart med ytterligare en back då 24-årige Emanuel Vantaa bestämde sig för att återvända till Per-Ols efter en säsong i moderklubben Surahammars IBF i division 1.

– Jag har väl funderat fram och tillbaka. Om jag ska spela alls, och var jag ska spela, säger Vantaa.

– Till slut var Per-Ols det som kändes bäst. Jag har pratat mycket med killarna i laget, och det ska bli kul att komma tillbaka.

Vantaa var med i laget när Per-Ols våren 2015 tog steget upp i division 1. Men inför säsongen 2015-2016 återvände han till Sura där han i division 1 svarade för sju poäng (3 mål och 4 assist).

– Vi är jätteglada att vi lyckats gjort klart med Emanuel Vantaa. Han är en spelskicklig back med ett ruskigt hårt skott som vi hoppas få se honom avfyra både en och två gånger i vinter, säger Thomas Liljeqvist i Per-Ols sportgrupp.

– Han är trots sin ringa ålder en väldigt rutinerad back med bra erfarenheter och blir således ett perfekt byggsten i vårt lagbygge. Vi får även ett kvitto på att vår verksamhet är välfungerande när en spelare av ”Mannes” kvalité väljer spel hos oss igen.

Läs mer: Svårt att hitta ny tränare

Läs mer: Här finns spelprogrammet för division 2

Läs mer: Närheten blev avgörande för Hult

Annons