Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Heds IF straffade Norbergs AIF i slutminuterna

Magnus Pettersson i Heds IF gjorde Heds alla mål i söndagsderbyt mot Norbergs AIF.

Annons
Magnus Pettersson, Heds IF

Derbyt på Malmheden mellan Norbergs AIF och Hed slutade med seger för gästande Hed. Resultatet skrevs till 4–3 efter det att Hed satt segermålet på straff i slutminuterna.

Det blev ett derby som kom att handla om mycket kamp och många långa bollar. Hed kom till match med bara en avbytare vilket gjorde att de killar som var med fick slita hårt.

Trots detta så var det Hed som gjorde det första målet efter att hemmaförsvaret varit mycket passiva.

Norberg kom dock igen och både kvitterade och tog ledningen. I samband med hemmalagets 2–1 mål fick Hed sin målvakt skadad. Trots detta så kunde man kvittera innan paus. I den andra halvleken hade hemmalaget ett par riktigt vassa lägen att ta ledningen utan att förvalta chanserna.

Hed tog i stället vara på sina lägen och speciellt Magnus Pettersson. Även om hemmaförsvaret markerade svagt vid Magnus tredje mål så var det mycket vackert. Ett inlägg från höger satt  perfekt på Magnus panna och bollen i nät utan chans för hemma målvakten.

Norberg kvitterade på hörna men det är Hed som kunde avgöra på straff i slutminuterna.

– Vi ställer verkligen upp för varandra och jobbar stenhårt matchen igenom. En riktigt viktig seger som vi verkligen jobbar oss till , säger Martin Ek, tränare och kapten i Hed.

Mer läsning

Annons