Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johansson efterlyser större samarbete i VIF

Efter en strulig säsong åkte Västanfors ner i division 3. Nu efterlyser huvudtränaren Magnus Johansson ett större samarbete i klubben.

Annons
Tränaren Magnus Johansson tröstar ledsna spelare efter 2-2-matchen mot Strömsbro i söndags. Ett mål till hade räckt för förnyat kontrakt i division 2.

FOTBOLL. Förra sejouren blev ettårig, den här tvåårig. För att Västanfors ska etablera sig i division 2 måste hela klubben dra åt samma håll, menar tränaren Magnus Johansson.

I söndags spelade Västanfors sin sista match i division 2 på ett tag. En klart godkänd match räckte bara till oavgjort mot Strömsbro, som förpassade VIF ner till trean.

– Det var en bra genomförd match, vi kan inte så mycket bättre än så, säger tränaren Magnus Johansson.

Om han följer med laget ner till trean är oklart än så länge.

– Styrelsen har en idé hur vi vill ha det, men vi har bara haft en träff. Magnus har fått frågan tillsammans med Caj (Östgren) och någon underifrån kanske, säger Jan Wretman, klubbens ordförande.

Magnus Johansson ställer sig tveksam till en fortsättning.

– Det är lite för tidigt att säga, det är inte omöjligt men då vill man vill ju ha lite förutsättningar.

Vilka förutsättningar menar du då?– Vi jobbar inte så bra tillsammans i klubben, det kan förbättras. Om inte det görs är väl inte jag intresserad. Alla måste dra åt samma håll.

På vilka områden drar ni åt olika håll menar du?– Jag vill inte säga så mycket mer om det, men det har funnits önskemål även under det här året.

Jan Wretman tror att Johansson syftar på att A-laget under säsongen har velat ha med spelare från klubbens framgångsrika F96-97-lag men där fått nobben.

– De är måna om sitt lag och vill inte släppa till spelare, säger Wretman.

Klubben har en policy som rör just de här frågorna men den ska förtydligas ytterligare nu, berättar han.

Läs mer i onsdagstidningen.

Mer läsning

Annons