Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johanssons löfte till Per-Ols

Han förbereder sig för sin tredje säsong som tränare i Per-Ols. Samtidigt lovar Per Johansson stordåd i Fagerstahallen i höst.
– Vi kommer definitivt inte vara sämre än i fjol.

Annons
Per-Ols tränare Per Johansson går in på sitt tredje år som tränare.

Satsningen mot division 1 fortsätter för Per-Ols herrar. Nu står det också klart att Per Johansson fortsätter som tränare ytterligare ett år. Den kommande säsongen blir hans tredje i båset. Och målsättningen är glasklar.

– Om vi säger så här: Jag vill vara med och ta upp dem i division 1. Det var mitt huvudsakliga mål när jag skrev på för två år sedan. Jag tycker att Fagersta ska ha ett lag som minst har division 1-status, säger Johansson.

Hur är era chanser?– Jag tror att chanserna är jättegoda i år att lyckas. Vi kommer definitivt inte vara sämre än i fjol.

För knappt två veckor sedan hade division 2-klubbarna ett möte där de föreslog ett nytt serieupplägg. I vanlig ordning går ettan direkt till division 1-kval, men nyheten i år är att även ett till lag får kvala upp. Det klubbarna vill är att lag 2-5 i serien spelar ett minislutspel om den andra kvalplatsen.

– Vi har inte fått klartecken från förbundet att vi får göra så. Det kan bli så att tvåan får platsen direkt. Men det var inte det som vi lämnade som önskemål, säger Johansson.

Klart är dock att Tobias Granqvist inte kommer att fortsätta coacha Per-Ols.

Annons