Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klar för två år till

"Känner att jag har mer att ge".

Annons
Andreas Hjulström och Björn Forsberg.

Västanfors kan räkna in spelare efter spelare till nästa säsong. På måndagen skrev Andreas Hjulström på ett nytt tvåårskontrakt.

– Det var en jätterolig säsong, och jag känner att jag har mer att ge, säger Andreas Hjulström.

Det är inte ofta som Västanfors har kunnat presentera en nästa fulltalig trupp redan i slutet av mars. Men så är det nu.

En av de sista från gångna säsongens lag att skriva på för en fortsättning i moderklubben blev Andreas Hjulström. Försvarsspelaren som under säsongen fick flytta upp steg i banan och helt plötsligt också blev målskytt.

– Det var kul, tror jag gjorde fler mål den här säsongen än vad jag gjort under hela karriären, säger Andreas Hjulström som svarade för sex mål.

– Jag tror att det blir en tuffare serie nästa säsong. Nu fick vi kanske en del gratis, det kommer vi inte att få till vintern. Samtidigt har vi satt oss i respekt hos de andra lagen.

Västanfors var tidigt ute och förlängde kontraktet med tränare och nyckelspelare, som Johan Andersson. Det var en viktig signal till övriga spelare.

– Jag är nöjd så här långt, säger Björn Forberg i sportgruppen.

– Vi har krokar ute och väntar på svara från några tänkbara nyförvärv. Det kan nog bli något inom någon vecka.

Västanfors trupp

Spelare som är klara för säsongen 2015-2061: Adam Johansson, Oliver Sundström, Erik Jakobsson, Adam Fredriksson, Victor Fredriksson, Anton Mikkonen, Stefan Jakobsson, Johan Andersson, Robin Rebermark, Fredrik Andersson, Petter Andersson och Andreas Hjulström.

Klara som tränare är Alexander Zinkevitch, huvudtränare, och Olle Wiberg, assisterande tränare.

Annons