Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvintetten ska jaga VIF:s nyförvärv

Från en enmansshow till en kvintett. Nu ska arbetet med att stärka Västanfors IF:s trupp fördelas och underlättas. Här är namnen som ska bli lagets räddning i allsvenskan till säsongen.

Annons

Västanfors förre sportchef Björn Forsberg har de två senaste åren ensam lett arbetet med att få ihop truppen. Men den melodin är nu ett minne blott. På klubbens styrelsemöte i måndags spikades en grupp på fem personer som ska dela upp arbetet.

– Sedan har de också några som hjälper till med att scouta över huvud taget, säger ordföranden Bo Axelsson och fortsätter:

– Vi har skapat en grupp som har olika saker som de är duktiga på.

Sportgruppen består av följande fem personer: ✔Jonny Andersson kommer att vara sammankallande och se till att den som har fått en uppgift fullföljer den.

✔Stefan G Larsson ska agera administratör.

✔ Göran Johansson, Michael Bergström och Thomas Gustavsson tar över arbetet med att jaga nya spelare.

– De har samma uppgift som Björn hade, fast fördelat på fem personer. Just nu jobbar de lite mer intensivt med att följa upp kontakterna som Björn har haft. Det finns en del ”nja”, eftersom vi inte tidigare kunde presentera tränarupplägget. Vi får tro att det här kan underlätta. Vi måste få en och annan spelare för att bli kvar i allsvenskan, säger Axelsson.

Mer läsning

Annons