Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lagmaskinen Västanfors gjorde succé 

Johan Andersson blev fyramålsskytt  i Västanfors match mot Falu BS. 

Annons
Västanfors vann övertygande mot Falu BS.

Västanfors vann lördagsmatchen mot starka Falu BS med 6-3. 

Efter dryga sex minuter presenterade sig målskytten nummer ett: Johan Andersson. Med en bra träff på hörna stod det 1-0 för VIF. Visserligen kom det en kvittering efter dryga kvarten men hemmakillarna jobbade bara på.

Ytterligare två gånger innan paus gjorde Johan Andersson mål. Först på straff sedan efter ett fint pass från Petter Andersson. Johan sa så här efter matchen:

– Det är klart att jag är nöjd med fyra mål i dag men jag missar mycket också. Detta är en laginsats, alla jobbar fullt i varje situation. Vi är ett spelande lag och när vi lyckas fullt ut, ja då skall motståndarna vara bra för att slå oss.

”Fläkten” gick verkligen på högvarv i denna match. Redan i inledningen av den andra halvleken fick VIF en straff som man brände. I stället kommer en reducering som dock bara gladde gästerna en kort minut innan Johan Andersson gjorde sitt fjärde mål för eftermiddagen.

Sedan fick de

369 åskådarna se en riktig frislagskanon och 5-2 genom Jesper Nywertz, innan Robin Rebermark avslutade Fläktens målskytte genom att göra lagets sjätte mål.

Läs mer: i måndagens FP.

Mer läsning

Annons