Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Larsson hyllas efter ny målshow

Han har briljerat i division 6 under hösten och varit Norbergs AIF:s stora anledning till att laget lämnade bottenstriden. Alexander Larsson avslutade säsongen snyggt – med ännu ett hattrick i vinsten med 8–4 mot FC Sporting Västerås.

Annons
Alexander Larsson vann skytteligan i division 6 med sina 23 mål.

Mål efter mål efter mål. Så har Alexander Larssons höst i Norberg sett ut. Inför den avslutande matchen hemma mot Sporting Västerås stod Larsson på 20 mål. Två mer än Freddie Glenberg från just Sporting.

Och visst fick Larsson vinna skytteligan i division 6. I 8–4-vinsten gjorde han återigen ett hattrick. Och hyllades av tränaren Lars Westring.

– Han har naturligtvis betytt oerhört mycket för oss. Att ha en kille som kan släppa bollen i de rätta lägena är viktigt. Han har fått in flytet i år. Han är löpstark, duktig på huvudet och har ett bra skott, säger Westring.

Men Westring poängterar att det inte är Larsson ensam som har lyft Norberg. Under hösten har Norberg vunnit allt utom en match. Och det är helt och hållet en inställningsfråga, menar Westring.

– Laget som helhet har hela hösten haft rätt inställning. Det är ett ungt lag. Ett lag för framtiden. 99:orna är en duktig årskull på väg upp. Där finns det att hämta. Det ska bli roligt att se dem till nästa säsong.

Målskyttar: Alexander Larsson 3, Benjamin Larsson 2, Albin Westring 1, Erik ladman 1, Rickard Molnar 1.

Läs mer: Lars Westring gjorde i och med säsongsavslutningen sin sista match som tränare. Läs varför han hoppar av i måndagens FP.

Mer läsning

Annons