Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målkungens val: Måste ta revansch

Revanschlustan blev för stark för att Johan Adamsson skulle lägga skorna på hyllan. Nu har han bestämt sig för att fortsätta en säsong till i Fagersta Södra.

Annons
Johan Adamsson fortsätter en säsong till med Fagersta Södra.

Målkungen Johan Adamsson gjorde mer än hälften av Fagersta Södras mål den gångna säsongen i division 4. 28 stycken blev det totalt och med det vann han skytteligan i serien överlägset. Därför hoppades nog alla som vill Södras bästa att Adamsson skulle fortsätta en säsong till. Nu har bönerna blivit hörda. Adamsson kör på ett år till.

– Det är fortfarande så roligt att jag vill lägga ned tiden som krävs, säger han.

Vad var det som avgjorde beslutet?– Framför allt har jag har en så snäll och förstående sambo. Annars skulle det inte fungera, säger Adamsson som har småbarn hemma.

Fagersta Södra slutade åtta i tabellen i år. En placering som de flesta var överens om var för dålig. Adamsson instämmer. Det är ett av skälen till att han vill köra ett år till.

– Det kändes så snopet att det gick så dåligt på försäsongen. Det kändes ändå som att vi hade ett bra lag och kunde vara med tidigare. Det visade vi ju på hösten. Om vi hade haft en bättre placering inför hösten hade vi varit med och krigat i toppen.

Blir den kommande säsongen din sista?– Haha, ja, jag har sagt det i fyra år nu. Så det här måste nog bli den sista säsongen. Det har varit på gång så pass länge.

Läs mer: Fagersta Södras sportchef Peter Trsavec jublar över Adamssons beslut. Läs vad Trsavec anser att Adamsson betyder för Södra i fredagens FP.

Mer läsning

Annons