Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målskytten förlänger med Södra

Den notoriske målskytten Johan Adamsson har efter en tids övervägande valt att spela även denna säsong i Fagersta Södra.

Annons
Johan Adamsson

De två senaste säsongerna har han gjort 50 mål för division 4-klubben, ett imponerande facit. Nu står det alltså klart att Johan Adamssom väljer att förlänga med klubben ytterligare en säsong.

Anledningen till att det dröjt så länge innan Adamsson bestämt sig för att fortsätta ska vara att han velat känna sig för då han har haft en krånglande höftböjare. Men nu är det alltså klart och så här skriver klubben på sin hemsida om målskyttens beslut:

"Riktigt skoj att drivet finns kvar för fotboll och att Johan vill fortsätta spela för FSIK. Johan är en viktig del i lagbygget, då han bidrar med styrka, precisionsavslut och ett stort Södra hjärta. Han bidrar också med en hel del positiva saker utanför fotbollsplanen."

Tränare Nicklas Blomqvist säger så här om Adamsson:

– Han har ju inte spelat så där jättemycket i år. Tror att det totalt är tio minuter. Men han tillför ju mycket när han är frisk, både på och utanför planen. Sen får vi se hur länge han håller i år. Han kanske bara klarar att spela en match, eller så klarar han att spela hela säsongen. Det återstår att se.

Annons