Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målspottaren skadad i VIF:s seger

I den otroligt jämna tabellen tog Västanfors tre enormt viktiga poäng inför slutstriden. Matchhjälte blev Lovisa Hedin som avgjorde med sitt 1-0-mål borta mot Västerås BK30. Men stjärnan fick en oklar ryggskada som kan stoppa henne från fortsatt spel.

Annons

Med bara tre matcher kvar av division 3 är det poäng – och helst vinst – som gäller i varje match för Västanfors om man vill vinna serien. Borta mot Västerås BK30 togs en fruktansvärt viktig seger. Och matchhjälte blev föga oväntat mål-drottningen Lovisa Hedin.

– Det var efter en mycket fin hörna av Emma Adolfsson som kom mot den bortre stolpen. Lovisa (Hedin) nickade in den från nära håll, säger Västanfors tränare Pelle Olander.

BK30 låg sedan på för en kvittering, men en storspelande målvakt i Anna Dömstedt och en backlinje som stod emot allt hindrade hemmalaget från att skriva in sig i målprotokollet.

– Backarna spelade riktigt bra tillsammans. Och vårt mittfält och anfall också, berömmer

Olander.

Dock fick Lovisa Hedin en oklar ryggskada i den första halvleken som tvingade henne till vila resten av matchen. Det kan stoppa henne från torsdagens match hemma mot VIK.

– Jag ska få behandling i kväll. Men jag vet inte om jag kan spela, säger Lovisa Hedin.

Mer läsning

Annons