Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marcus Collén är klar för spel i Per-Ols

Sportchefen: "Det är en klassförstärkning"

Annons

Förra säsongen gjorde 23-åringe Marcus Collén 18 mål för Sala Silverstaden i division 1. I dag blev han klar för spel med Per-Ols.

– Det är fantastiskt bra, det är en klassförstärkning vi har lyckats få hit. Som spelare kan Collén bidra mycket till laget och spelmässigt är han väldigt stark, säger Per-Ols sportchef Johan Andersson.

Per-Ols behöver flera toppspelare som levererar poängmässigt om de ska etablera sig i division 1, enligt sportchefen. Och Marcus Collén är en av de spelare som kan hjälpa laget att hålla måsättningen inför nästa säsong.

– Konkuransen är hårdare för det är en division högre. Det kommer att bli tuffare motstånd. Det är svårt att säga hur vi kommer att klara oss som nykomlingar, det är tio nya lag som vi kommer att möta. Men målsättningen är att klara oss kvar i division ett och etablera oss där, säger Johan Andersson.

Är det aktuellt med fler nyförvärv från Silverstaden?

– Jag vågar inte säga någonting just nu. Vi för en dialog med fler spelare runtomkring i området. Men det är ingenting som är klart. Det är mycket folk som hör av sig och vill spela här. Vi har goda förutsättningar inför kommande säsong, säger Johan Andersson.

Annons