Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norbergstalangen valde Rönnby

”Jag ser fram emot nästa säsong, att få komma till en ny miljö med nya människor där jag kan utvecklas både på och utanför planen”.

Annons
Anna Dömstedt ska spela för Rönnby.

18-årige rightspelaren Anna Dömstedt ansluter till Rönnby Västerås IBK. Hon är ursprungligen från Norberg med Skogsgymnastikens IBF som moderförening.

Den senaste säsongen fick hon ta steget upp i IBF Faluns superligalag. Ett lag som hade en riktigt jobbig säsong och slut sista i serien med bara tre poäng. Dömstedt noterades för 13 poäng, 10 mål och tre assists.

Förutom Falun har Dömstedt spelat i Per-Ols IBF och Västmanlands distriktslag med flera av Rönnbys spelare.

– Jag ser fram emot nästa säsong, att få komma till en ny miljö med nya människor där jag kan utvecklas både på och utanför planen. Västerås ligger även bra till geografiskt för både familj och pojkvän samt att jag känner några av spelarna sen förut. Så det hela kändes som ett självklart val att välja Rönnby, skriver Anna Dömstedt i ett pressmeddelander.

Dömstedt blir i Rönnby del i samma team som Sofia Olander, tidigare Fagersta och Per-Ols IBF. Karolina Widar, tidigare Norberg, är en av Rönnbys tränare.

Läs mer: Elitserien nästa efter knäskadan

Annons