Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norbergstränaren rasar efter förlust

”Domaren friade först, men efter att Surabänken ropat på straff, pratade han med den assisterande domaren och dömde straff.”

Annons

– Jag är så j-vla förbannad!, röt Norbergstränaren Stefan Holm efter 1–2-förlusten hemma mot Surahammars FK. Anledningen var den tveksamma straff Sura fick med sig och gjorde segermålet på.

Norberg fick en chockstart på matchen, då gästerna tog ledningen redan i den andra minuten. Efter det fick bägge lagen var sitt mål bortdömt på grund av offside.

– Vi stod på hälarna och var inte på tårna den första kvarten, menar tränare Holm.

Efter det tog dock Norberg över matchbilden och var det dominerande laget. Tidigt i den andra halvleken kvitterade hemmalaget till 1–1 då Rikard Molnar nickade in ett inlägg av Gustav Pettersson. Sen handlade det mesta om hemmalaget, men det ville sig inte framåt.

– Vi hade ett spelövertag, men gjorde inga mål. Det sista lilla saknades och vi var uddlösa, menar Holm.

Mitt i hemmapressen kontrade Sura och det hela slutade med att en Norbergsspelare fick bollen på armen i eget straffområde.

– Han hade armen längs kroppen och rörde sig inte, menar Holm.

– Domaren friade först, men efter att Surabänken ropat på straff, pratade han med den assisterande domaren och dömde straff.

På straffen kom bortalagets segermål och Holm var bedrövad efteråt:

– Vi hade sju-åtta bra chanser där vi sköt strax utanför. Vi hade inte turen med oss. Vi kan bättre än så här och det är bara att jobba vidare. Surahammar är så dåliga och ändå får vi stryk av dem ...

Läs mer: Aktuell tabell finns här

Annons