Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är bröderna samlade i Skinnskatteberg

Först skrev Dalibor Ivkovic på för Skinnskatteberg SK. Nu har hans storebror Zeljko, närmast från division 4-laget Oden IK, gått samma väg.

Annons
Skinnskatteberg har presenterat många nyförvärv under försäsongen.

– Det är jättebra att få ett sådant här nyförvärv. Vi behöver någon på just den här positionen. Det är superbra för vår trupp, säger SSK:s tränare Patrik Parkatti.

Zeljko Ivkovic, som är född 1982, kommer att fungera som defensiv mittfältare i laget. Han har tränat ett tiotal gånger med laget och medverkade också när SSK spelade träningsmatch mot Avesta/Skogsbo IF i söndags.

– Han var hyfsad, tycker jag. Han är stark och bra på att täcka boll. Och även en bra passningsspelare, säger Parkatti.

– När vi hade sett honom ett tag (på träningarna) frågade vi om han var sugen på att skriva på och han sa ja direkt.

Går han direkt in i startelvan?– Inte just nu, det tror jag inte. Men han har tagit bra steg på den lilla tid som har varit. I början var det sådär, men det går framåt hela tiden.

Ni har värvat friskt, är truppen klar nu?– Ja, den är i princip klar. Möjligtvis att det finns ett nyförvärv till, men det ligger långt bort. Som helhet känns det bra, vi har fått jäkligt bra nyförvärv. Det är klass, det syns att det finns ett annat lugn när de får bollen. Det kommer bli en annan trygghet i laget, de tänker på ett annorlunda sätt. Skinnsberg har varit känt för att hela tiden gå framåt 110 procent. Nu kommer vi äga bollen i stället för att chansa.

Mer läsning

Annons