Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu ökar konkurrensen i SSK

Skinnskatteberg har nu tre målvakter i sin trupp inför säsongen.

Annons
Tony Oskarsson får konkurrens på sin målvaktsposition.

Skinnskatteberg SK fortsätter att förstärka truppen. Senast in i truppen är en norrländsk målvakt och en tuff mittback. Målvaktsvärvningen, John Hedlund från Enångers IK, innebär att Skinnskatteberg nu har tre målvakter att tillgå.

– Han (Hedlund) är bra, måste jag säga. Han är inte så lång, men har en bra spänst och är orädd, säger Skinnskattebergs tränare Patrik Parkatti.

Nu har ni värvat två målvakter. Innebär det att Tony Oskarsson ska sluta?– Vi hoppas fortfarande på att Tony kör ett år till. Det vill vi definitivt. Han blir framröstad till MVP (lagets viktigaste spelare), så vi vill verkligen ha kvar honom. Vi jobbar ju ihop med Riddarhytte och vårt utvecklingslag. Målvakterna kommer att få spela.

Även mittbacken Axel Jonsson, som också kommer från Enångers IK, är klar för laget.

– Han är relativt lång och stor. Han verkar vara en tuff back som det har sett ut. Han är bra med fötterna, jag är positivt överraskad. Båda spelarna är helt klart en tillgång för oss.

Är truppen klar nu?– Just nu har vi möjligtvis en spelare som kan tillkomma, sedan får vi se. Annars är vi rätt så nöjda. Vi har fått in väldigt bra nyförvärv, säger Parkatti.

Annons