Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny triumf i Örebro

Vann tuff finalmatch.

Annons
Per-Ols vann i Örebro.

Per-Ols flickor födda -00 har återigen spelat Örebrocupen och där visat att det står sig bra mot lagen som spelade där.

Vi ställde upp med två lag denna gång och hade med spelare från det yngre ledet födda 2001-2003 tillsammans med övriga tjejer födda 2000. Denna grupp bestod av 24 lag från olika klubbar i landet.

Det ”yngre” laget gjorde en fantastiskt insats, då de spelade mot äldre tjejer, och blev två i sin grupp och gick till A-slutspel. Där i åttondels finalen blev det en jämn match med 0–0 i slutresultat och matchen fick avgöras med straffar.

Lagets duktiga målvakt, Alice, spikade igen målet och kyliga Ester, placerade in bollen i motståndarmålet, och laget vann med 1–0, och avancerade till kvartsfinal.

I kvarten hände det som kunde hända, Per-Ols möter varandra, Per-Ols 1 och Per-Ols 2, och matchen är oavgjord efter första perioden och riktigt spännande inför andra perioden. Per-Ols 1 vinner matchen och vidare i cupen och vinner även semin och tar sig till sin tredje raka final i rad.

Innan detta hade Per-Ols 1 vunnit gruppen. Laget hade i detta läge full koll motståndet från förra årets final, Skoghall, och visste att det skulle bli tuff och jämn match. Tjejerna hade bestämt sig, dem skulle ge allt för att ta hem cupen återigen, och gör det, efter vinst med 2-1, och vinner därmed cupen för tredje året i rad och glädjen är total hos tjejerna och på läktaren. Fantastisk insats av båda lagen och vi ledare är riktigt stolta över båda lagens insats, ni är bäst.

Mer läsning

Annons