Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nykomlingen Knäppmora chockade i premiären

Nykomlingen Knäppmora AIK chockade Rönnby SK i lagets första division 2-match på lördagseftermiddagen. I 60 minuter var det Knäppmoras match och det slutade hela 11-3 till KAIK.

Annons
Martin Jansson och hans lagkamrater i Knäppmora fick jubla ordentligt i lördagens 11-3-seger.

Knäppmora började bäst och gick tidigt fram till 2-0. Gästerna hängde dock med och med två näst intill identiska mål kvitterade man till 2-2, som var ställningen efter första perioden.

– Lite missvisande, säger KAIK-tränaren Johan Söderström.

I mellanakten var bortalaget med halvvägs och ställningen var 3-3. Då studsade bollen Knäppmoras väg vid ett par tillfällen. Vid 4-3 fick Alexander Ylitalo bollen i slottet, efter ett hopslag, och drog till direkt. Minuten senare avslutade Jimmie Nilsson ett Knäppmoraanfall med att hänga bollen i mål och vid 6-3 var slumpen åter på KAIK:s sida, då bortalaget tappade bollen och Jonas Persson satte 6-3. 

Knäppmora tryckte sedan gasen i botten och med två mål under de tre första minuterna drog man ifrån ytterligare och till slut blev det alltså 11-3 till Skinnsbergslaget.

– De var med i målprotokollet till 3-3, men spelmässigt var det vår match från början till slut, säger Johan Söderström.

– Speciellt nöjd är jag med boxplayspelet. Vi åkte på en tvåa och en femminutare, men höll ändå tätt då.

Jimmie Nilsson poängbäst i hemmalaget med tre mål och två assist.

Mer läsning

Annons