Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Parkattis löfte inför omstarten

Obesegrat i division 5. En 43-årig målkung. Och ett löfte att köra på i 110 procent. Det bådar gott inför Skinnskattebergs SK:s jakt på att nå division 4. Under torsdagen inleds jakten på allvar.

Annons
Skinnskattebergs tränare Patrik Parkatti lovar att laget ska ge 110 procent.

I seriepremiären 26 april i år spelade Skinnskatteberg mot Romfartuna GIF på hemmaplan. Då visade den ständige målkungen Mikael Ernebrink att han skulle bli livsfarlig under säsongen. ”Brinken” slog till med fem mål, och SSK vann med hela 6–0.

Under torsdagen möts lagen igen, då SSK besöker Hökåsen IP. Men någon underskattning är det inte tal om.

– De började dåligt i årets serie. Men sedan har de spelat upp sig och varit rätt hyfsade. De spelade en bra träningsmatch mot IFK Västerås, vet jag. Jag har full respekt för dem, säger SSK:s tränare Patrik Parkatti.

SSK är obesegrat efter tio omgångar i division 5 och har endast tappat poäng i en match. Trots det vägrar Parkatti ta ut något i förskott inför höstens drabbningar.

– Vi ska vara ödmjuka inför uppgiften och ta en match i taget. Vi måste fortsätta spela den fotboll vi har gjort och jobba i 110 procent. Det räcker inte med 100 procent, vi ska jobba mer än motståndarna.

Till torsdagens match är det osäkert om Oscar Karlsson och Ivan Preradovic kan medverka. Till söndagens match finns dock nyförvärvet Nowroze Ali Bostan Ali från Fagersta Södras juniorer med.

Mer läsning

Annons