Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Per-Ols jagar säsongens första seger

En poäng efter två omgångar – trots bra spel. Nu jagar Per-Ols damer sin första division 1-seger borta mot Köping.

Annons
Per-Ols damer hoppas på att få jubla på lördagen.

Per-Ols damer har inlett division 1 spelet bra – men utan några segrar. Efter ett kryss i öppningsmatchen mot Skattkärr blev det förra helgen en knapp förlust, 5-6, mot topptippade Lillån.

På lördag klockan 12.30 jagar laget sin första seger för säsongen, när man gästar IBK Köping Ungdom.

– Vi har väl mött dem några matcher förra året, men då var inte jag med i det här gänget och var ledare. Det är ett bra lag, men alla är bra i den här serien. Det krävs en prestation i 60 minuter för att vinna matcher, gör man inte det håller det inte riktigt, säger Per-Ols tränare Dennis Skult.

Senast mot Lillån hade Per-Ols en 4-1-ledning, men klarade inte av att hålla ut hela matchen. Tränare Skult var ändå nöjd med insatsen.

– Vi tittar inte bara på poäng. Vi tittar på prestationen också, och vi gjorde det väldigt bra mot Lillån tycker jag personligen. Det var en jätteprestation. Jag tror att om vi bara fortsätter på samma väg som vi är på nu och har lite mer flyt i avsluten kommer det här bli bra.

Evelina Molnar har varit sjuk en tid och kommer inte vara med på lördag. Annars hoppas Per-Ols på att alla ska vara tillgängliga, även om det finns vissa frågetecken.

– Jag har hört lite om halsont här och halsont där, men jag hoppas det inte blir mer än så. Vi räknar med att ställa upp med starkaste lag.

Mer läsning

Annons