Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Per-Ols laddar för första segern

”Många tror nog att vi kommer att bli ett strykgäng, så jag tror att vi kommer överraska många i år”.

Annons
Dennis Skult hoppas på första segern.

Laget har haft en bra träningsperiod efter premiären för snart två veckor sedan. Nu siktar Per-Ols damer på att ta hem sin första division 1-seger, när laget åker till Örebro för att ta sig an Lillån.

På lördag klockan 17 är det dags för Per-Ols damer att ge sig på den andra matchen i division 1, när laget gästar Lillån. Och det är, som vanligt när det är ny säsong, ett ovisst motstånd.

– Vi vet inte så mycket om dem i år. Vi har mött dem förut och vet att det är ett bra gäng, de brukar vara ganska storväxta, säger Per-Ols tränare Dennis Skult.

För Per-Ols inleddes säsongen med 4–4 hemma mot Skattkärr, medan Lillån besegrade Kumla med 5–4. Men det var en poäng med mersmak för Per-Ols.

– Många tror nog att vi kommer att bli ett strykgäng, så jag tror att vi kommer överraska många i år. Skattkärr var ganska besvikna över att komma till Fagersta och bara ta en poäng, men de ska nog vara glada att de fick en poäng, säger Skult.

Förutom en förkyld Lisa Karlsson har tränare Skult samtliga sina spelare till förfogande. Han är nöjd med vad han sett från tjejerna på träning sedan den förra matchen.

– Vi har kört lite mer tvåmål för att få i gång lite spel mellan tjejerna. Innan har vi kört mer teknik, men nu har vi gått på med lite tvåmål och det blev mycket mer tempo.

Säsongen är ung, men tycker du att ni har tagit ett kliv framåt sen fjolåret?

– Absolut, jag tycker att de flesta av tjejerna har tagit kliv framåt. Vi har ju fått några nyförvärv också, Fanny Dovås i mål bland annat så vi har två riktigt bra målvakter. Det känns jäkligt bra.

Läs mer: Spelprogram och aktuell tabell finns här

Läs mer: Premiärpoäng för Per-Ols

Mer läsning

Annons