Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rätt läge för ett uppehåll

”Jag passar på att köra lite rehabträning”.

Annons
Daniel Snickars, Per-Ols.

Sur förlust i söndags för Per-Ols IBF när Lesjöfors/Filipstad IBK vann med 4–2. Nu väntar ett veckoslut utan match. I nästa omgång, som spelas den 19 december, möter Per-Ols Arvika IBF i Fagerstahallen.

– Det var en bitter förlust. För min del känns det bra med ett upphåll. Jag passar på att köra lite rehabträning då jag varit lite småskadad, säger lagkaptenen Daniel Snickars.

Trots förlusten mot tabelljumbon klättrade Per-Ols en placering i tabellen. Men kampen runt nedflyttningsstrecket är stenhård.

För Per-Ols är det här första säsongen på många år i en serie på nationell nivå. Och det märks att motståndet är bra mycket tuffare nu än vad det var i division 2.

– Vi ligger efter många av lagen i serien. De har spelat på högre nivå längre och har tränat för det. Det är något som vi inte kan träna ifatt på bara en säsong, säger Snickars.

– Jag tycker ändå vi så här långt i serien svarat för en godkänd insats. Även om vi förstås vill mer. Men det är offensiven som inte funkat. Vi har ju gjort minst mål av alla lag i serien.

Även om Per-Ols inte ligger i toppen av tabellen har publiken hittat till Fagerstahallen. Per-Ols har bästa publiksnittet i serien med 384 personer. Även damlaget är publikbäst i sin serie.

1)

Poängligan, division 1 västra Svealand: Daniel Hellqvist, Lillån IBK, 23 poäng (14 mål+9 assist)

2) Andreas Jansson, Skoghalls IBK, 23 (11+12)

3) Alexander Jaska, IBK Köping, 22 (9+13)

15) Daniel Snickars, Per-Ols IBF, 18 (5+13)

35) Marcus Collén, Per-Ols IBF, 13 (9+4)

49) Simon Granquist, Per-Ols IBF, 11 (6+5)

1)

Publikligan, division 1 västra SvealandPer-Ols IBF, 384 personer.

2) Arvika IBF, 373

3) IBK Lockerud Mariestad, 345

1)

Publikligan, division 2, damer: Per-Ols IBF, 128

2) IBK Sala Silver, 126

3) Kumla IBK, 92.

Mer läsning

Annons