Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Revanschsuget Södra tar sig an Arboga

Sist mötte de Assyriska, då blev det oavgjort. – Det var inställningen som fattades, säger assisterande tränaren. I dag kliver Fagersta ut på planen med revansch i blicken.

Annons

 I matchen mot Assyriska såg det tungt ut för Fagersta Södra. I dag möter de Arboga Södra på Onsjövallen, i 4:e omgången av division 4, och assisterande tränaren Magnus Olsson tror på upprättelse.

– Det ser bra ut. Vi har haft ett ganska tufft spelschema, men det har väl alla i serien, säger han och fortsätter:

– Vi är ganska revanschsugna. Vi ryckte upp oss sista 20 mot Assyriska, men vi kan så mycket bättre.

Under försäsongen har spelarna diskuterat inställning och att tro på sig själva. Men det lyckades de inte med i förra matchen.

– Det var inställnignen som fattades sist. Det känns som om det var problemet mot assyriska. Fast det är väl inte så mycket att orda om egentligen. Vi ska gå ut och ha roligt, säger Olsson.

Laguppställningen mot Arboga är inte spikad ännu. Men William Klasén och Sebastian Jansson är tillbaka efter respektive avstängning och Fredrik Eriksson dras med en skada och kommer att stå över matchen.

– William (Klasén) har gjort mål i varje match han har spelat och Sebastian (Jansson) krigar i nittio minuter, så det är skönt att ha dem tillbaka, säger Olsson.

Mer läsning

Annons