Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera hemmahopp när SM avgörs i Strömsholm

Den 17-20 november anordnas hästsporttävlingen Strömsholm Riders Open i Strömsholm. Flera ryttare från trakten kommer att finnas på plats och göra upp om guldet.

Annons

Jens Fredricson på hästen Lunatic under Sweden International Horse Show 2014. Nästa helg ska han tävla på hemmaplan i Strömsholm.

Under de fyra dagarna ska inomhus-SM för seniorer, unga ryttare och juniorer att avgöras. SM i hoppning rids i två omgångar – den första rundan på lördagen och finalerna på söndagen.

En av ryttarna som ska tävla är RS Stallmästare Jens Fredricson. Han tävlar med hingsten Uncanto di Villagana. I oktober vann ekipaget Grand Prix på Elmia Scandinavian Horse Show och visar därför att de har toppat formen.

– Det känns som att jag är i väldigt bra form just nu och det ska bli extra kul att rida SM på hemmaplan på Strömsholm. Jag ser verkligen fram emot att ge de andra seniorerna en riktig fight om medaljerna, säger Jens Fredricson i ett pressmeddelande.

På plats kommer även Helena Persson, med åtta SM-guld i bagaget, och hästen Bonzai H att finnas. Dessutom ska landslagsryttaren Malin Baryard Jonsson tävla med fem olika hästar i olika klasser.

Tävlingen har fri entré alla dagar.

Mer läsning

Annons