Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Schilström blir ordförande

Nu är det klart vem som tar över ordförandeklubban i Västanfors IF. Det blir Per-Ola Schilström som efterträder Bo Axelsson.

Annons
Per-Ola Schilström blir ny ordförande i Västanfors IF.

Inför årsmötet i början av juni deklarerade Bo Axelsson att han ville tacka för sig som ordförande. Valberedningen jobbade intensivt för att hitta kandidater till posten.

Men vid årsmötet fanns ändå ingen ny ordförande att välja. Frågan om val av ordförande fick därför skjutas upp.

Sedan dess har arbetet pågått för att hitta en ny ordförande. Och på fredagseftermiddagen blev allt klart. Ja, bortsett då från att Per-Ola Schilström formellt ska väljas på ett extra årsmöte i slutet av augusti eller början av september. Men det är mer en formsak.

- Det är förstås hedrande att få frågan om att bli ordförande i Västanfors IF, som är gammal klassisk bandyförening, säger Per-Ola Schilström.

Schilström har ett förflutet i Västanfors som framför allt ledare för klubbens dambandy. Men han har inte haft några uppdrag inom föreningen på senare år.

- Jag har väl funderat på om jag ska tacka ja, eller inte, i ungefär en månad, säger Schilström.

- Det här är ska bli spännande. Det var viktigt att det blev klart med Alexander Zinkevitch som tränare. Nu ska jag sätta mig ner med Bosse och gå igenom allt som är på gång i föreningen.

Mer läsning

Annons