Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sent avgörande på Masbo

Kylslaget, spännande och jämnt i Skinnsbergs hemmapremiär.

Annons
Matchvinnaren Shafick Irarema.

Det var jämnt och spännande när Skinnskattebergs SK tog emot Arboga Södra IF på ett kyligt Masbo IP på lördagen. Matchen kunde ha slutat hur som helst, men SSK drog det längsta strået och Shafick Irarema gjorde matchens enda mål i slutskedet.

I 90 minuter turades lagen om att vara spelförande. Arboga hade det mesta i första, men ju längre matchen led, desto mer SSK blev det.

Chansmässigt var det gästerna som hade de flesta farliga chanserna, men även SSK var nära ett ledningsmål, då Emil Johanssons närskott prickade insidan av stolpen, tidigt i andra.

Arboga verkade tröttkörda i slutet och då handlade det nästan enbart om SSK. Emil Johansson fick bollen på vänsterkanten, skickade in kulan till Shafick Irarema, som tog emot och placerade bollen tätt intill målvaktens vänstra stolprot.

En jublande glad Irarema och hans lagkamrater höll sedan undan de sista minuterna. Irarema hade ett läge till alldeles före slutsignalen, men hans relativt ofarliga avslut från dålig vinkel fumlades i stolpen av Arbogamålvakten.

Lär mer om matchen i måndagens Fagersta-Posten

Matchfakta och tabell finns här

Mer läsning

Annons