Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snickars het hattrickskytt

Nu är det muntrare miner hos Per-Ols herrar. Andra raka segern kom då Rönnby SK besegrades med 6–4.– Vi är på rätt väg, säger tränaren Per Johansson.

Annons
Daniel Snickars gjorde tre mål mot Rönnby.

Per-Ols hade ett stort spelövertag från början till slut, men hade svårt att få hål på bortalaget, som taktiskt backade hem och lät Per-Ols föra spelet.

– I första hade vi boll, men var inte farliga. Vi var inte i slottet och rörde om och Rönnbys spelvändningar var livsfarliga, säger Per Johansson.

I andra och tredje blev det bättre och när Andreas Danielsson hängde två snabba kassar till 4–2 så var det segerrycket.

– Det var matchavgörande, säger Johansson.

Rönnby var aldrig nära att hota, men helt över var inte tillställningen förrän Daniel Snickars satte 6–3 tre minuter före full tid.

– I andra och tredje var vi inne i slottet och jobbade. Då var det inte lätt för dem att försvara sig och vi kom till bättre lägen, säger Johansson och fortsätter:

– Jag ser fram emot säsongen. Det ser väldigt positivt ut och vi är på rätt väg, men vi ska inte vara nöjda. Det finns saker att jobba med.

Lagkapten Daniel Snickars är inne på samma linje:

– Vi börjar komma i gång, även om det finns mer att hämta. Det var viktigt för självförtroendet med den här vinsten. En stabil match och det kändes tryggt.

Kaptenen hängde tre viktiga kassar. 6–3-målet var riktigt fint där Eric Hult och Jonas Sandberg med eleganta passningar gav Snickars öppet läge.

Nästa helg kommer topptippade fullpoängaren IFK Arboga IBK på besök till Fagerstahallen.

Annons