Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sportchefen har kommit i gång

”Jobbar med att göra klart med fjolårstruppen”.

Annons
Axel Rödstöm, ny i FAIK.

För mindre än 14 dagar sedan tackade Sebastian Varjomaa ja till att ta rollen som sportchef i Fagersta AIK. Nu börjar han att komma i gång med jobbet.

– Just nu ligger fokus på att skriva kontrakt med spelarna som var med den senaste säsongen. Och där börjar det komma in en del namn.

– Jag tycker att det är vettigt att börja där. Vi har spelare som vi är överens med, men där har vi inte hunnit skriva kontrakt än.

Samtidigt tittar förstås FAIK efter helt nya spelare. I Axel Rödström, senast i Surahammar, har det kommit in spetskompetens i truppen.

– Vi har kontakt med en del spelare. Inget är dock klart än. Men det rör på sig. Kanske händer det något redan nästa vecka, säger Varjomaa.

Spelare som förlängt är målvakterna Daniel och Tobias Bergström. Bland backarna är Martin Forss, Stefan Norberg och sportchefen Varjomaa klara för en fortsättning. Av forwards är Jesper Andersson, Victor Hedfors, Casper Sandström och nyförvärvet från Sura Axel Rödström klara.

På minussidan finns Dennis Gustafsson som återvänder till Avesta efter en säsong i FAIK. 21-åringen svarade för 32 poäng fördelat på 13 mål och 19 assist den gånga säsongen.

Mer läsning

Annons