Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SSK:s tabellryck efter nya målfesten

Skinnskattebergs SK är fortfarande obesegrat. Detta efter att laget krossat Gideonsbergs IF hemma på Masbo IP. 8–0 slutade matchen som var underhållande, trots ett bedrövligt regnande.

Annons

Det började i stort sett i första anfallen med mål i matchen. Det var SSK som med en väl avvägd lobb kunde ta ledningen. Trots att det var halt och slirigt på det blöta gräset så bjöds den trogna publiken på riktigt bra fotboll.

SSK dominerade stort redan från början. Man visade upp ett härligt spel där rörlighet var en vinnande melodi. Laget rullade boll på ett helt otroligt sätt där spelarna rörde sig och var spelbara. Att det sedan bjöds på verkligt vackra mål gjorde inte saken sämre. Mikael Ernebrink var nöjd efter matchen.

– Vi gjorde det riktigt bra i dag (tisdag). Nu var inte motståndet det allra bästa, men vi visade fokus hela tiden.

Hassan Hosseini satte ett drömmål till 7–0 och Emil Johansson chippade in åttan.

Ja, trots ihållande regn visade SSK sådan fotboll som värmde. Tränare Patrik Parkatti fick frågan om vad han var mest nöjd med i matchen.

– Jag tycker att killarna visade härligt fokus. Vi fick till det spel vi ville där ytterbackarna kan vara med upp i anfallen och hela tiden oroa. Nu är det två matchen kvar innan uppehållet men vi tar en match i taget. Men det ser bra ut.

SSK leder nu tabellen hela sex poäng före tvåan Skultuna IS, som dock har en match mindre spelad.

Mer läsning

Annons