Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Starkt SSK tog skön seger

Det var en mycket nöjd Magnus Johansson tränare i Skinnskattebergs SK efter det att hans killar besegrat Västerfärnebo med 4-1. Framförallt spelet i den andra halvleken var mycket bra.

Annons
Emil Johansson, Skinnskattebergs SK.

Även om SSK tog ledningen redan efter niominuter som hade man problem under den första halvleken. Då stod nämligen Västerfärnebo upp riktigt bra och SSK försvaret fick visa hur bra de är.

Anförda av Emil Johansson gör SSK en försvarsmässigt stark insats. Emil är inte bara mycket duktig som mittback han ligger bakom mycket bra även offensivt.

- Vi hade en tuff första halvlek där vi inte fick tag på centrala mittfältet, säger tränare Johansson.

I den andra halvleken spelar SSK upp sig rejält och får tag på det centrala mittfältet. Man dominerar matchen och skapar en rad chanser. SSK kom till match med en rad spelare som inte räknas som startspelare. Detta innebar att det blev många spelare i nya positioner.

– Trots att det var mycket nya positioner för killarna så spelade vi riktigt bra i den andra halvleken. Vi skapar många frilägen bland annat hade Mikael Ernebrink några riktigt vassa lägen som han brände. Även om han missade lägena så är det skönt att ha honom med i kulisserna när det blir skador i dag spelade han andra halvlek. Jag tycker vi har fått många bra svar när det gäller att skola in nya spelare. Så här långt ser det riktigt bra ut. Nu har vi läger nästa helg men jag hoppas att vi kan få till en träningsmatch mot riktigt bra motstånd innan seriestarten. Roligt också att vi återigen tar över och avgör matcherna i andra halvlek vilket bevisar att killarna är starka, säger tränaren Magnus Johansson.

SSK flera klasser bättre.

Här är SSK:s träningsmatcher.

Skinnskatteberg vaknade för sent.

Läs mer om Skinnskattebergs SK:

Annons