Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stora siffror för Per-Ols mot Sala

Än en gång blev det stora siffror då Per-Ols damer avfärdade en seriekonkurrent.

Annons
Dominerade. Per-Ols damer tog hem ännu en seger mot en seriekonkurrent. Denna gång IBK Sala Silver.

IBK Sala Silver fick åka hem med en 8-0-förlust i bagaget.

Det tog bara 24 sekunder för Per-Ols att spräcka motståndarnas nolla. Emma Adolfsson målskytt. Skyttedrottningen Adolfsson hade siktet rätt inställt och drog också in 2-0 i krysset, efter att ha kommit fri på högerkanten.

I andra perioden fyllde Linnea Wennmyr på innan Adolfsson fullbordade sitt hattrick. Det rann på och till slut stannade segersiffrorna vid 8-0. Siffror som var välmotiverade och i underkant.

Per-Ols förde matchen från början till slut och skapade mängder av chanser. Bland annat hade de fyra-fem ramträffar, utöver målen. Bakåt briljerade Jennifer Broström, när hon höll nollan för andra matchen i rad.

Hon tvingades bland annat till en svettig trippelräddning i slutet av andra perioden. Framåt så hade Broström vassa utkast och svarade för två assist.

Bland övriga tjejer som imponerade märktes Clara Falk, som gjorde två mål, varav det ena ett riktigt viljemål. Flera av Per-Olsmålen höll för övrigt hög klass.

– I första perioden var vi inte riktigt på hugget, men sedan blev det bättre och bättre och till slut var det inget snack, säger Per-Olstränaren Pasi Leinonen.

Division 2

Per-Ols-Sala 8-0

Målskyttar, Per-Ols: Emma Adlofsson (3), Linnéa Wennmyr (2), Kajsa Pettersson, Clara Falk (2).

Skott: 42-22.

Publik: 110.

Mer läsning

Annons