Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tappade ledningen två gånger om

”Vi är nöjda med en poäng, men hade allt fallit på plats så hade vi till och med kunnat vunnit”.

Annons
Dalibor Ivkovic gjorde ett av Skinnsbergs mål.

Skinnskattebergs SK och Västerås BK30 fick en poäng var med sig från söndagens möte på Masbo. 2–2 (2–1) slutade matchen.

– Vi är nöjda med en pinne, säger tränaren Magnus Johansson.

BK30 började rulla bollen bäst och hade tidigt ett spelövertag. Dock slarvade man i defensiven och det utnyttjade Skinnsberg.

BK30:s målvakt rusade ut för att lägga beslag på bollen, men en försvarare rensade iväg bollen före. Bollen hamnade hos Skinnsbergs Viktor Magnusson, som lobbade in bollen i öppen bur.

Det fortsatte sedan vara mest BK30 och ganska snabbt fick man till en kvittering. Efter en frispark nickade man bollen i mål bakom Alexander Ylitalo.

SSK återtog emellertid ledningen ganska omgående. En bortaförsvarare fick bollen på handen i eget straffområde och straffen var solklar. Denna satte Dalibor Ivkovic säkert intill målvaktens vänstra stolprot. I slutet av halvleken var Ivkovic framme igen på en djupledslöpning, men i trängt läge så räddades hans skott av målvakten.

Andra halvlek började med en tidig bortakvittering. SSK tappade boll och det blev tilltrasslat i straffområdet. Till slut låg bollen i maskorna bakom Ylitalo.

På den regntunga planen fortsatte det sedan vara ganska jämnt spelmässigt. Kanske ett litet övertag för bortalaget. Närmast ett segermål var dock SSK. Dalibor Ivkovic nickskarvade en boll strax utanför målvaktens stolpe. 2–2 blev slutresultatet och det får anses vara ganska rättvist.

– Vi är nöjda med en poäng, men hade allt fallit på plats så hade vi till och med kunnat vunnit, menar tränare Johansson.

– Men vi mötte också ett bra lag, som kom med ordinarie trupp, så det var inte så lätt.

Shafic Irarema fick plusbetyg av hemmatränaren.

Läs mer: Skinnsberg vill fortsätta på sin hemmatrend

Läs mer: Bittert i SSK efter jämn bortamatch

Läs mer: Matchfakta och aktuell tabell finns här

Mer läsning

Annons