Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tränare saknade Södraspelarnas kämparglöd

Det blev ingen stor fotboll när Fagersta södra IK hemma träningsspelade mot Ludvika. 1-2(1-0) slutade matchen som hade en hel del mer att önska sett med södra ögon. - Vi var inte nära i dag, sa en besviken Nicklas Blomqvist efter drabbningen

Annons
Martin Metsomäki inledde sin comeback med en utvisning.

Om det finns något som kan förmildra södrakillarnas insats under fredagsmatchen så är det att killarna haft ett miniläger där man tränat riktigt tufft. Det verkade som att killarna fortfarande hade semester då man inte verkade riktigt närvarande i denna match. Ett gyllene undantag var Sebastian Jansson som drog ett tungt lass på planen.

Det började bra för hemmalaget när Johan Adamsson fick en härlig boll i djupled som han förvaltar på bästa sätt. Hemmalaget bevarade 1-0 halvlek ut. Ludvika kom dock igen och kvitterade tidigt i den andra halvleken. Med dryga halvtimman spelad så kan gästerna också göra segermålet. Martin Metsomäki gjorde comeback och drog på sig två gula kort och blev utvisad i den andra halvleken.

Det var en besviken Nicklas Blomqvist som efter matchen konstaterade att hans killar inte verkade förberedda på att det var match.

– Jag saknar verkligen vilja och inställning hos killarna i dag. Tanken med att möta Ludvika var att få känna på högt tempo inför vad höstsäsongen. Men som jag sa det verkade inte som killarna var beredda. Vi är inte bra i dag men jag är inte orolig men det finns att jobba med helt klart, säger han efter matchen.

Mer läsning

Annons