Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tuff helg väntar Västanfors

”Fokus ligger på att bygga vidare på vårt spel”.

Annons
Robin Rebermark laddar för helgens cupspel.

Minst fyra matcher på två dagar. Det är vad som väntar Västanfors IF under kommande veckoslut. Då ställer nämligen laget upp i WT bandycup 2015 som avgörs i Relitahallen i Uppsala.

– Fokus nu kommer att bli att få in de nya killarna i spelet, och att bygga vidare på det som ska bli vårt spel i vinter, säger Västanfors assisterande tränare Olle Wiberg.

– Vi kommer att åka till Uppsala med 15 utespelare och två målvakter.

Västanfors IF spelar i grupp två och möter på lördagen WT Bandy 2010, IK Sirius BK U20 samt SIF Norrtelje. På söndagen avslutar Västanfors gruppspelet med match mot Helenelunds IK. I grupp ett spelar: Berget BK, Derby/Linköping BK, Selånger Bandy, GT/76 IF och Uppsala Bois.

Gruppvinnarna möts i final och tvåorna spelar om tredje plats.

– Vår försäsong har varit bra så här långt. Framför allt har det varit bra med folk på träningarna, säger Robin Rebermark som bara spelade åtta matcher under föregående säsong.

Då satte en sedan länge planerad långresa stopp för mer spel. Men i vinter är planen att han ska finns med under hela säsongen. Och Robin ser fram emot helgens cupspel.

– Det är lite svårt att säga var lagen står, men jag tror att vi har möjlighet att vinna hela cupen, säger Robin Rebermark.

Läs mer i fredagens Fagersta-Posten.

Mer läsning

Annons