Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ung flicka knuffad av motståndarledare

En flicka i ett ungdomslag i Fagersta blev i helgen knuffad av en motståndarledare – precis där hon har opererat nyckelbenet. – Jag fick så ont att jag blev tårögd, säger hon.

Annons
En flicka i ett ungdomslag i fotboll i Fagersta blev knuffad av en motståndarledare.

Flickan, som till vardags spelar i Fagerstalaget, agerade linjedomare eftersom hon just nu rehabiliterar sin nyckelbensskada.

– Jag var på deras (motståndarnas) planhalva. När domaren blåste stannade jag mitt framför deras bås. Då puttade deras tränare iväg mig och sa att jag inte fick vara på den sidan, säger hon.

Knuffen av ledaren träffade precis där flickan opererade nyckelbenet för en månad sedan – och gjorde så att skadan förvärrades.

– Jag blev mest chockad över att han gjorde det. Och jag fick så ont att jag blev tårögd.

FP har pratat med motståndarklubbens ordförande, som hade tagit del av uppgifterna en dag efter att händelsen utspelat sig.

– Vi har samma bild av situationen, säger han och tillägger att han har varit i kontakt med ordföranden i flickans klubb angående en ursäkt till henne.

– Vi var överens om att han (motståndarklubbens ordförande) skulle ta en diskussion med den här ledaren. Vi är helt överens om att det är ett oerhört olämpligt uppträdande. Den här ledaren eller ordföranden ska ringa till flickans föräldrar och be om ursäkt för det som har hänt, säger ordföranden i flickans lag.

Annons