Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Världsstjärnor besökte Skogs

Vilken överraskning när när spelarna från superligan dök upp i Klackberg.

Annons
Faluspelarna, från vänster, målvakten Johan Rehn, Alexander Galante Carlström och Rasmus Enström.

För Skogsgymnastikens P-02/03 så skulle det egentligen bara bli en helt vanlig föräldramatch som skulle bli årets match. Men som blev till årets minne för många, inte bara för grabbarna utan även för oss tränare, syskon, föräldrar och publik.

Vi tränare, Therese Fjellman och Stefan Andersson, ville göra något speciellt för våra grabbar och föräldrar så vi överraskade alla med att ta dit tre av världens bästa innebandyspelare, nämligen: Alexander Galante Carlström, Rasmus Enström och målvakten Johan Rehn. Alla spelar för IBF Falun i Svenska superligan. Alexander Galante Carlström är inte bara vem som helst utan blev utsedd till årets forward och bästa poängplockare i hela serien.

Detta blev en fantastisk och oförglömlig kväll för många med en bra underhållning och avslutning på säsongen.

Målvakten Johan Rehn var med och förstärkte föräldrarna medan Galante och Enström var med och förstärkte för grabbarna. Det var en mycket jämn och hård match med högt tempo, men det lag som lyckades hålla orken bäst var grabbarna som vann matchen med hela 8–5, vilken fantastisk match vi alla gjorde, bra jobbat av alla.

Vi tränare vill också passa på att gratulera våra duktiga grabbar till förstaplatsen i slutspelet i Hallstahammar, bra kämpat av alla och allt stöd vi hade från publiken. Nu ser vi till att ta nya tag inför nästa säsong.

Läs mer: Västeråsstjärnan årets spelare

Läs mer: IBF Falun

Läs mer: Västeråsare bäst i världen

Hela gänget samlat på en bild.
Spelarna samlas för eftersnack när kvällen är över.
En superräddning av målvakten Johan Rehn.

Mer läsning

Annons